Home - Estate

Over Home Estate

Home-Estate zag voor het eerst het levenslicht in februari 2005. Een vernieuwend, dynamisch en creatief vastgoedkantoor was geboren. Ondertussen is Home-Estate uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de vastgoedsector.

Home-Estate is een uitstekend functionerend vastgoedkantoor gevestigd in Gent, met haar actieradius in Oost- en West-Vlaanderen. Ons dynamisch team, een combinatie van ervaring en jeugdig enthousiasme, staat steeds ter uwer beschikking.

Home-Estate is gespecialiseerd in verkoop, verhuur en beheer van alle onroerende goederen. Van een villa in een residentiële wijk tot een rijhuis in de stad, van een luxeappartement met meerdere slaapkamers tot een studio, van een commercieel pand tot een residentiële of industriële bouwgrond.

Onze missie

Vastgoed verkopen of verhuren is meer dan alleen een onroerend goed bezichtigen met kandidaat-kopers of -huurders. Door ons professioneel advies, onze dagdagelijkse inzet en onze ervaring slagen wij er in, voor elk onroerend goed de geschikte kandidaat te vinden.

Transparante en duidelijke afspraken, correcte en relevante informatie verschaffen, een nauwkeurige waardebepaling van uw vastgoed, deskundig advies verlenen, een nauwkeurig verkoop- of verhuurdossier samenstellen, een totale marktbewerking qua publiciteit, al deze items vormen onze sleutel tot uw succes.

Ons doel: onze opdrachtgevers een optimale service en een maximaal rendement bezorgen.

 

HOME-ESTATE VASTGOED MET MEERWAARDE